Προώθηση Seo | Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Ο όρος SEO (Search Engine Optimization) που μεταφράζεται στα ελληνικά ως βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης, περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου στα οργανικά αποτελέσματα των GoogleYahooBingMSN και η αύξηση της επισκεψιμότητας από χρήστες που ψάχνουν με τις λέξεις-κλειδιά που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Το SEO διακρίνεται σε On Page SEO και σε Off Page SEO και είναι μια περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί χρόνο και τεχνογνωσία. Ο χρόνος υλοποίησης του SEO εξαρτάται από το περιεχόμενο και την παλαιότητα της ιστοσελίδας καθώς επίσης και από τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η 2IT Design Agency με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, σχεδιάζει για εσάς μία ολοκληρωμένη στρατηγική SEO και προώθησης της ιστοσελίδας σας με στόχο όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Ενδιαφέρομαι Για