Σύμφωνα με στατιστικές η πρώτη έρευνα των καταναλωτών για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία γίνεται στις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης.

Το Search Engine Optimization (SEO), μπορεί να περιγραφεί ως το σύνολο της στρατηγικής αλλά και της τεχνικής, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι μία ιστοσελίδα είναι απόλυτα προσβάσιμη στις μηχανές αναζήτησης, βελτιώνοντας τις πιθανότητες να γίνει εμπορική.

Ο στόχος του επιτυχημένου SEO είναι να αποκτήσουμε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης των διαφόρων search engines, όπως Google, Bing, Yahoo, και πολλές άλλες. Οι χρήστες του Internet σπάνια πηγαίνουν πάνω από την 3η σελίδα αναζήτησης όταν ψάχνουν μία υπηρεσία ή ένα προϊόν. Άρα αν καταφέρουμε να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις, έχουμε εξασφαλίσει μία μεγάλη εισροή επισκεπτών ή υποψήφιων πελατών.

Για ένα σωστό SEO δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά, επαγγελματική προσέγγιση στην κατασκευή ιστοσελίδας, μελέτη marketing για την επιλογή σωστών λέξεων κλειδιών αλλά και συγγραφή και δημοσίευση μόνο αυθεντικού και ποιοτικού υλικού.

Το SEO αφορά σε κάθε ενέργεια που βελτιώνει την ιστοσελίδα μας και την φέρνει όσο πιο κοντά στα πρότυπα που μας ζητούν να τηρούμε η Google κυρίως, αλλά και οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Οι αλλαγές στους αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν τα αποτελέσματα αναζήτησης αλλά και το optimization δεν σταματάνε ποτέ.

Έτσι, το SEO πέρα από ένα πολύ καλά στημένο, είτε σε κώδικα, είτε σε content website, αφορά σε σταθερή, με συνέπεια δουλειά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ NEWSLETTERS

Το E-mail Marketing αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο προώθησης και διαφήμισης. Είναι ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να κρατήσετε τους πελάτες σας ενημερωμένους, να τους «οδηγήσετε» κατευθείαν στην ιστοσελίδα σας μ’ ένα απλό click και να προβάλετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε κάθε φορά (νέα, υπηρεσίες, προσφορές κλπ.). Και όλα αυτά με το ελάχιστο κόστος και όντας απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και το προφίλ σας!

Οικονομική λύση

Αποκτώντας και διατηρώντας λίστες email στοχευμένου πελατολογίου, το E-mail Marketing είναι μάλλον η πιο φθηνή και εύκολη λύση διαφήμισης. Εκμεταλλευτείτε διαγωνισμούς, το website σας και κάθε άλλο τρόπο, ώστε να αποκτήσετε τα email υποψηφίων πελατών σας αλλά και του ήδη υπάρχοντος πελατολογίου σας. Έπειτα, με ένα click δείξτε τους νέα προϊόντα ή υπηρεσίες, αλλά και προσφορές που τους ενδιαφέρουν.

Tracking

Παρακολουθώντας τη συμπεριφορά της καμπάνιας μπορείτε να ξέρετε ποιοι δεν ενδιαφέρονται, ποιοι είναι οι καλύτερες επιλογές για κάθε είδος καμπάνιας (προσφορές ή συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων). Στην πορεία του χρόνου, θα έχετε μία λίστα με μόνο πραγματικά ενδιαφερόμενους που θα είναι χρυσός για την επιχείρησή σας.

Time

Ένα email για μία καμπάνια newsletter μπορεί να φτιαχτεί εντός ολίγων ωρών αλλά και να φτάσει στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων μόλις σε λίγα λεπτά. Εκμεταλλευτείτε τα για προσφορές ημέρας, εβδομάδας ή για να έχετε πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας, προλαβαίνοντας εποχιακούς πελάτες.

Reliability

Εκτοξεύστε τις επιδόσεις αλλά και μειώστε κάθε κίνδυνο χαρακτηρισμού «spammer» του domain σας. Χρησιμοποιώντας επαγγελματική προσέγγιση για τα newsletters σας και αφού με προσοχή επιλέγουμε και οργανώνουμε τις λίστες, κάθε καμπάνια σας θα έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και θα αποφύγουμε τον κίνδυνο να καταλήξουν τα e-mail σας σε spam folders ή ακόμα και να μη παραδοθούν ποτέ.

Reputation / Branding

Τα επαναλαμβανόμενα αξιόλογα newsletters, δίνουν την αίσθηση σε όλους τους αποδέκτες για μία πολύ σοβαρή προσπάθεια marketing αλλά και την ευκαιρία να αποτυπώσουν το brand σας στο μυαλό τους, αλλά και τα προϊόντα σας αν ποτέ τα χρειαστούν.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε:

Έρευνα και σχεδιασμός καμπάνιας
Δημιουργία εικαστικού
Δημιουργία λίστας email
Αποστολή & Διατήρηση λίστας