Κατασκευή Ιστοσελίδας – Website

Στην 2IT Design Agency κατασκευάζουμε, προωθούμε και διαχειριζόμαστε την επαγγελματική σας ιστοσελίδα με γνώμονα την επίτευξη των στόχων σας! Έχοντας σχεδιάσει δεκάδες δυναμικές ιστοσελίδες γνωρίζουμε απόλυτα τι σημαίνει η κατασκευή ιστοσελίδων και το ποσό σημαντική είναι για την κάθε επιχείρηση στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι μακριά από τον όρο εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. Είμαστε η ομάδα που με κόπο, όρεξη, πείσμα και αδιάκοπη υποστήριξη, καταφέρνουμε το διαδίκτυο να είναι η κύρια πηγή των εσόδων σας. Η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας είναι το βασικό αλλά πρωταρχικό στάδιο προβολής σας. Σταδιακά και επιτυγχάνοντας έναν -έναν τους στόχους σας, σας κατευθύνουμε λειτουργώντας συμβουλευτικά για το μέλλον σας. Δεν σταματάμε να αναπτύσσουμε νέες μεθόδους & τεχνικές internet marketing ώστε η επιχείρηση σας να βρίσκεται στην κορυφή των εξελίξεων. Αν ήδη διαθέτετε site και δεν αντικατοπτρίζει την επιχείρησή σας ή είναι παλιό, μπορούμε να προβούμε σε ενέργειες αναβάθμισης ή να εξετάσουμε το ενδεχόμενο για κατασκευή ιστοσελίδας εξ’ αρχής.

Προγραμματισμός WordPress


Οι Web Developer της 2IT Design Agency έχοντας εξειδίκευση στην χρήση του WordPress με δυναμικό περιεχόμενο εφαρμόζουν την τελευταία έκδοση του CMS καθώς και της php σε έκδοση 7. Προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης και δημιουργούμε αντίστοιχα εφαρμογές που ενδυναμώνουν την παρουσία της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο. Πολύ σημαντική ενέργεια στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι η ασφάλεια της από την εισβολή haker όπου με τη χρήση ειδικών μεθόδων εξασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία της.

Responsive Design
σε όλες τις διαστάσεις οθονών


Μεγάλο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν την κινητή τους συσκευή τηλεφώνου για την πλοήγησή τους. Η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται ομοιόμορφα (responsive) και σε μικρές οθόνες όπως κινητό τηλέφωνο, tablet, κ.ά. Με αυτό τον τρόπο θα μειώσουμε το ποσοστό εγκατάληψης των χρηστών

Δημιουργία & Σύνδεση
σε Social Media
(Facebook, Twitter, Google+,Youtube κ.α).


Η επιχείρηση σας θα έχει δυναμική παρουσία μέσω Κοινωνικών Δικτύων. Δημιουργούμε λογαριασμούς στα Social Media που επιθυμείτε και σας θέτουμε ως κάτοχο των λογαριασμών. Ο γραφιστικός σχεδιασμός των εικαστικών εικόνας προφίλ και εξώφυλλο θα συνάδει με τις αποχρώσεις της ιστοσελίδα σας ώστε να έχετε μια συγκεκριμένη παρουσία μέσω Social Media. Η ομάδα μας μπορεί να διαχειρίζεται τις επαγγελματικές σας σελίδες με τον αποδοτικότερο τρόπο ώστε να αυξήσουμε τις πωλήσεις και να ενδυναμώσουμε το brand σας.

Υψηλή ταχύτητα πλοήγησης


Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την διαμονή των επισκεπτών που πλοηγούνται. Η ομάδα μας προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις της ιστοσελίδας και του server ώστε οι σελίδες να φορτώνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Δε νοείται κατασκευή ιστοσελίδας στη σημερινή εποχή με χαμηλή ταχύτητα φόρτωσης! Ελέγχουμε την ιστοσελίδα με βάση το εργαλείο της Google για αύξηση της εμπειρίας του χρήστη. Η ιστοσελίδα σας θα είναι γρήγορη και η πλοήγησή της ευχάριστη!

Ενδιαφέρομαι Για