Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος – E-shop

Προγραμματισμός Woocommerce


Εδω στη 2IT Design Agency ειδικευόμαστε στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων με WooCommerce, βασισμένο πάνω στο WordPress, τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής και υποστήριξης eshop με WooCommerce, έχοντας υλοποιήσει μερικά από τα πιο απαιτητικά projects.

Εύκολη διαχείριση, εργαλείο πώλησης


Το WooCommerce είναι γνωστό για την ευκολία στη διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος, παρέχοντας εργαλεία που σας γλιτώνουν από αρκετό κόπο. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα προϊόντα, τους πελάτες και τις παραγγελίες σας γρήγορα και εύκολα, να εφαρμόσετε μαζικά εκπτώσεις, να δημιουργήσετε κουπόνια για τους πελάτες σας καθώς επίσης και να διαχειριστείτε πλήρως τα παραστατικά και τα emails που στέλνονται με τις παραγγελίες.

Δυνατότητα Διασύνδεσης με Facebook Pixel


Το pixel του Facebook έχει τρεις βασικές λειτουργίες:

  • Να δημιουργηθούν σύνολα από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και να γίνει χρήση του remarketing.
  • Να βελτιστοποιηθούν οι διαφημίσεις σας για να φέρουν πωλήσεις και μετατροπές (δηλαδή να επιτυγχάνονται οι στόχοι που ορίζετε εσείς).
  • Να καταγράφονται οι μετατροπές που ορίζετε (πχ. πωλήσεις κλπ.) και να μπορείτε να δείτε ποιες έγιναν μέσω διαφήμισης.

Δυνατότητα ενσωμάτωσης ηλεκτρονικού καταστήματος με το Facebook


Ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εξίσου επιτυχημένο με την εμβέλεια και τις πωλήσεις του. Το WooCommerce έχει πάνω από 1,9 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις – πόσα από αυτά τα καταστήματα πλησιάζουν τους στόχους τους και φτάνουν στους σωστούς ανθρώπους;

Είναι σκληρή δουλειά, ειδικά για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, να τοποθετήσουν το χρόνο και την ενέργεια στο μάρκετινγκ.

Γιατί όμως;

  • Το Facebook σάς βοηθά να προσεγγίζετε πελάτες με διαφημίσεις
  • Η καταχώρηση προϊόντων στη σελίδα σας στο Facebook σε μια ενότητα καταστήματος  οδηγεί τις πωλήσεις .

Ενδιαφέρομαι Για